[av_one_fourth first] [av_sidebar widget_area=’Product categorie’] [/av_one_fourth] [av_three_fourth] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

In deze webshop vindt u vele soorten biologische urnen

De biologische urn die geheel oplost in water is gemaakt van  biologisch afbreekbaar materiaal. Er zijn urnen die gemaakt zijn van cellulose en urnen gemaakt uit Himalya zout. De cellulose urnen zijn ook geschikt voor in de grond.

Urn te water
Wanneer u de urn in het water laat zakken zullen de meeste urnen nog even blijven drijven alvorens de urn vredig naar de bodem zal zinken. De duur is afhankelijk van het gewicht, het materiaal en de weersomstandigheden.  Zodra de urn in contact is met het water zal de urn binnen enkele uren (12-76 uur, afhankelijk van het materiaal) op natuurlijke wijze afbreken.
Afscheid nemen hoeft niet gelijk, deze mooie biologisch afbreekbare urnen kunt u een mooie plek geven, alvorens u de as gaat bijzetten of verstrooien in een rivier of in de zee.

Nieuw in ons assortiment de “Natural Urn”
Natural Urn sfeer 7101Natural Urn is een as-urn die u zelf kunt begraven.
De urn is niet alleen een milieuvriendelijk maar ook
een troostrijk alternatief. U kunt optioneel in de
biologische urn een stek of plantje plaatsen dat uitgroeit
tot een herinneringsboom of -plant, waarbij de as van uw
dierbare dienst doet als natuurlijke voedingsstof voor nieuw leven.
Klik hier voor meer informatie.

[/av_textblock] [/av_three_fourth][av_one_full first] [av_productgrid categories=’18,20,21,16,17,19′ columns=’5′ items=’100′ offset=’0′ sort=’0′ paginate=’yes’] [/av_one_full]